Studiofotografering

Studiofotografering.
Helsingborgs fotoklubb har en egen studio där medlemmarna har möjlighet att hyra lokalen.
Vi träffas också varannan Onsdag för att lära av varandra.

Bokning av studion för medlemmar. Mer info Logga in på Gmail Användarnamn: boka.hbgfotoklubb@gmail.com
Lösenord: fotostudio2019

Foto: Johan Jonasson
Foto: Kim Lindgren
Foto: Jonas Henriksson
Foto: Jörgen Öhlin
Foto: Louis Laurell
Foto: Andreas Almqvist
Foto: Tanja Lindborg
Foto: Bertil Eriksson
Foto: Emil Gustafsson
Foto: Jenni Ringbom
Foto: Magnus Andersson

Så här bokar du studion eller lokalen

Program.

Onsd den 15 sep 19.00 startar Studiosektionen för planering av programpunkter för säsongen. Välkomna till klubblokalen

Onsd 29/9 19.00 studion  Grundläggande ljussättning  (Andreas Stehn)

Onsd 13/ Okt 19.00 studion forts grundläggande ljussättning  (Andreas Stehn)

Onsd 27/ Okt 19.00 studion 80-tals tema (Janna & Jörgen) / Produktfotografering (Marcus & Christer)

Onsd 10/ Nov 19.00 studion70-tals tema (Louise & Jenni) / Fota genom persienner (Jörgen E)

Onsd 24/ Nov 19.00 studion Julfotografering

Onsd 8/ Dec 19.00 studion Bildvisning / julfika

VI är ett glatt gäng på ca 20 medlemmar i denna grupp.
Ni är mycket välkomna att gå med först i Helsingborgs Fotoklubb, därefter kommer ni till vår studio-sektion.
Kolla även Facebook vad som händer.

I vår studio-sektion skapas olika typer av fotoprojekt under terminens gång av medlemmarna.
Där vi t.ex. tittar på olika bilder och försöker göra en egen tolkning hur denna bild har skapats.
Av den bild vi tagit fram gemensamt, skapas en ny tolkning. Efteråt samarbetar vi tillsammans för att ta fram den nya tolkningen.
Det är allt från modeller, djur och andra föremål.

Vi vill gärna att ni mailar 1-2 bilder efter varje fototillfälle så vi tillsammans kan skapa en bildbank med studiobilder.
Maila till; studio.hbgfotoklubb@gmail.com
Skickar ni många eller stora filer så använd er gärna av We Transfer. Facebook