Studiofotografering

Studiofotografering.
Helsingborgs fotoklubb har en egen studio där medlemmarna har möjlighet att hyra lokalen.
Vi träffas också varannan Onsdag för att lära av varandra.

Bokning av studion för medlemmar. Mer info Logga in på Gmail Användarnamn: boka.hbgfotoklubb@gmail.com
Lösenord: fotostudio2019. . Det går nu bra att betala studiobokning med Swish 123 107 01 92

VI är ett glatt gäng på ca 20 medlemmar i denna grupp.
Ni är mycket välkomna att gå med först i Helsingborgs Fotoklubb, därefter kommer ni till vår studio-sektion.
Kolla även Facebook vad som händer.

I vår studio-sektion skapas olika typer av fotoprojekt under terminens gång av medlemmarna.
Där vi t.ex. tittar på olika bilder och försöker göra en egen tolkning hur denna bild har skapats.
Av den bild vi tagit fram gemensamt, skapas en ny tolkning. Efteråt samarbetar vi tillsammans för att ta fram den nya tolkningen.
Det är allt från modeller, djur och andra föremål.

Vi vill gärna att ni mailar 1-2 bilder efter varje fototillfälle så vi tillsammans kan skapa en bildbank med studiobilder.
Maila till; studio.hbgfotoklubb@gmail.com
Skickar ni många eller stora filer så använd er gärna av We Transfer. Facebook

Studioansvarig Louise Laurell

Studiogruppen schema VT-22

9/3 Andreas, tillbakablick i studion. Marcus, miniatyrer. Speglar. Akvarier (Louise, Tanja)

23/3 Utomhus, stadsmiljö. Modell. Janna, Jörgen, Caroline, Jörgen (vid ösregn är vi i studion)

6/4 90-tals. Andreas Almqvist, Johan Jonasson i studion. (ljusbord, lampor o grejer)

20/4 20-tal. Fredriksdal. Prata med Noni om inträde. (Gatsby) Louise, Magnus, Anita, Kim

4/5 60-tal sockerbruket. Jonas, Jörgen, Louise, Jenni.

18/5 50-tal Mörarp Johan pratar med Ronny, Clas,

1/6 40-tal. Efterkrigstiden. Beredskapsmuseet. Tom, Leif, Bertil.