Program hösten 2018

Tisd 21/8

Varmt välkomna nya som gamla medlemmar till höstens första träff som vi startar med en tävling. Under perioden 1/6-31/7 är det dags att tänka ”Sommarbild” och därefter väljer du ut max 2 bilder och lämnar in den onamnad i vår Dropbox Sommarbild. HÄR skickar ni in bilderna

Vi kommer att genomföra en sluten omröstning av inlämnade bilder den 21/8 och följande priser kommer att utdelas:

1a Pris: Medlemsavgift höst 2018

2a Pris: Fri entré till Peter Nilssons föreläsning den 11/9

3e Pris: Valfri bok ur klubbens fina bokpriser

Tisd 28/8

Presentation av klubbtävling 2 med tema djur.

Tisd 4/9

Utefotografering, vi återkommer med tid och plats

Tisd 11/9

Peter Nilsson kommer på besök och är en landskapsfotograf som bor i Malmö.

Under de senaste åren har han gjort ett flertal höstresor till landskapen i sydvästra USA.

Naturen i det här ökenområdet är fantastisk med märkliga former och färger i sandstenen.

Peter kommer i sin bildvisning ”Resa i Canyonland” bjuda på sprakande höstfärger, stora landskap och trånga canyons från mer eller mindre kända platser.

Han har också gett ut en bok med samma namn som det kommer finnas möjlighet att få signerad.

Peter är medlem i Natufotograferna/N och den sydsvenska föreningen PhotoNatura/PN.

Vi kommer att bjuda in andra klubbar och det går bra att ta med någon anhörig/kompis.

Föreläsningen kostar 50:- för alla - fika ingår :D

Betalning: PG 116722-0 + ditt namn och Peter Nilsson.

Tisd 18/9

Vi har bjudit in Höganäs Fotoklubb att närvara vid bildvisning av försommarens gemensamma fotoevenemang ”Djurparken i Helsingborg”.

Klubbtävling 3 Tema Macro Inlämning Dropbox

Redovisning 23/10

Tisd 25/9

Bröllopsfoto. Johan och Andreas, tillsammans med Studiogruppen, är värdar för kvällens evenemang.

Tisd 2/10

Sönd 7/10

Utflykt till Jægersborgs hjortpark i Danmark. Vi fotograferar bla Kronhjort. Medtag fika. Tid för avfärd kommer, och samåkning som gäller.

Tisd 9/10

Tisd 16/10

Tisd 23/10

Fotohistoriker Ewa Dahlman kommer på besök. Hon hade ett framträdande på Dunkars förra året, som hette " Kvinnor bakom kameran".

Redovisning av Klubbtävling 3, Tema Macro

Tisd 30/10