Manuell fotokurs 2 sep 2019

Fotokurser

Kurs i manuell fotografering.

Start 2 Sep 2019

( Kursen gäller även för icke medlemmar i fotoklubben)

Månd 2/9 18.30 - 21.30.

Månd 9/9 18.30 - 21.30.

Månd 16/9 18.30 - 21.30.

Månd 23/9 18.30 - 21.30.

Kursen vänder sig till dig som vill ta bättre bilder. Kursen är riktad till dig som har systemkamera!

Nu är det VVA, som gäller. Våga vägra auto.

Kursen går ut på att du skall lära dig få kontroll på din kamera och inte din kamera på dig.

Kursen kommer att varva föreläsningar med praktiska övningar samt enklare hemuppgifter

Fika ingår

Förkunskaper: Viss fotografisk vana

Antal deltagarplatser: 10 stycken. Pris 950 kronor.

“Vid deltagande i någon av Helsingborg Fotoklubb arrangerade kurser är deltagare berättigad till provmedlemskap innevarande termin utan kostnad.
Klubben förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning om deltagarantalet understiger fem deltagare per kurstillfälle. Detta skall meddelas anmälda deltagare senast en vecka före första lektion och anmälningsavgift återbetalas utan skäligt dröjsmål”

Inbetalning på plusgiro: 116722-0 Gärna så fort ni har möjlighet för att säkra er plats. Märk inbetalningen med namn, tel, mailadress.

Kontakt: Fredric Berggren.
Anmälan: Bengt Eriksson
Kurslärare Fredric Berggren och Johan Jonasson.

Varför inte ge bort en fotokurs i födelsedagspresent