Fortsättning 6 Maj 2019

Fotokurser

Fortsättningskurs. Start 6 Maj 2019

( Kursen gäller även för icke medlemmar i fotoklubben)

Månd 6/5 18.30 - 21.30.

Månd 13/5 18.30 - 21.30.

Månd 20/5 18.30 - 21.30.

Månd 27/5 18.30 - 21.30.

Månd 3/6 18.30 - 21.30.

Dom 3 första som betalar alla de tre kurserna (grundkurs, manuellkurs och fortsättningskursen) på samma gång så utgår det en presentkort på Mediamarket, värde 300 kr.

Kursen vänder sig till dig som vill ta bättre bilder. Kursen är riktad till dig som har systemkamera och gått grundkurs eller erfarenheter av grunden!

Ämne:

- Sportfotografering.

- Studiofotografering.

- Porträttfotografering.

- Naturfotografering.

- Med mera.

Kursen kommer att varva föreläsningar med praktiska

övningar samt enklare hemuppgifter

Fika ingår

Förkunskaper: Grundkurs eller liknande

Antal deltagarplatser: 10 stycken. Pris 950 kronor.

“Vid deltagande i någon av Helsingborg Fotoklubb arrangerade kurser är deltagare berättigad till provmedlemskap innevarande termin utan kostnad.
Klubben förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning om deltagarantalet understiger fem deltagare per kurstillfälle. Detta skall meddelas anmälda deltagare senast en vecka före första lektion och anmälningsavgift återbetalas utan skäligt dröjsmål”

Inbetalning på plusgiro: 116722-0 Gärna så fort ni har möjlighet för att säkra er plats. Märk inbetalningen med namn, tel,

mailadress.

Kontakt: Fredric Berggren.

Anmälan: Bengt Eriksson

Kurslärare Fredric Berggren och Johan Jonasson.

Varför inte ge bort en fotokurs i födelsedagspresent

Film från 6/5 av Fredric Berggren HÄR