Studiofotografering

27/2 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Macro Ögon – Noni & Gun & Josef

13/3 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Efterbearbetning,PS/LR alt. Gimp, darkroom, pixlr Workshop kl 18.00 - Arne & Tom & Andreas

27/3 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Gravidfotografering Modell Jenni – Johan & Janna & Jörgen

10/4 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Prep. Studio Påsk

24/4 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Highspeed sync – Tom & Roger

27/4 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Barnfoto vitsippor (Helg) – Sanna & Magnus

8/5 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Genus plåtning, Han vs Hon – Lojsan & Jenni

22/5 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Pool porträtt – Andreas & Peter & Linnea

29/5 FÖR MEDLEMMAR I STUDIOGRUPPEN

Bröllopsfotografering slottsmiljö (Arild?)- Andreas

I vår studio-sektion skapas olika typer av fotoprojekt under terminens gång av medlemmarna.

Där vi t.ex. tittar på olika bilder och försöker göra en egen tolkning hur denna bild har skapats.

Av den bild vi tagit fram gemensamt, skapas en ny tolkning. Efteråt samarbetar vi tillsammans för att ta fram den nya tolkningen.

Det är allt från modeller, djur och andra föremål.

VI är ett glatt gäng på ca 20 medlemmar i denna grupp.

Ni är mycket välkomna att gå med först i Helsingborgs Fotoklubb, därefter kommer ni till vår studio-sektion.

Kolla även Facebook vad som händer

Johan

Regler i studion!

Studion får inte användas i kommersiellt syfte, med andra ord är det inte ok att bedriva verksamhet vid sidan om och utnyttja studion.

En annan viktig sak är att vara rädd om inventarierna och följa regler som finns i lokalen. Skulle något gå sönder så meddela Johan!

Svart och vit bakgrund får endast hissas ner till golvets början, därefter lägges lämplig plastbelagd presening på golvet. Detta gör att vi sparar bakgrundspapper, vilket är dyrt att införskaffa.

Studiobokning.

Det gamla bokningssystemet funkar inte för tillfället. Kontakta studio.hbgfotoklubb@gmail.com

för bokningstider

Pris 100 kr plusgiro: 116722-0 och skall vara inbetald senast 7 dagar efter bokningstiden. Avbokning efter bokningstiden är inte möjlig utan betalning.

Försenad inbetalning medför indragen nyckel.

Bokningsintervaller Max 4 timmar

För att så många som möjligt, speciellt helger skall kunna ha tillgång till studion så är det bara tillåtet att boka en intervall per dag. Men är inte nästkommande intervall uppbokad 60 min innan den tid du har bokat, går det att boka ytterligare en intervall.